Mireasă pentru fiul meu

Gala Mireasa pentru fiul meu 19 Noiembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 19 Noiembrie 2016 incepand cu ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1. Iata-ne in cea de-a 9 a gala a noului sezon, iar in aceasta dupa-amiaza se anunta subiecte cel putin interesante, vor avea loc dezbateri, eliminari si o noua locatie.

In Gala Mireasa pentru fiul meu de astazi, concurentii se vor lupta in noi probe ce le poate aduce diverse beneficii, vom avea spectacol voie buna si distractie, asta in prima parte a emisiunii, caci in a 2 a parte de la ora 17:00, lucrurile vor sta cu totul si cu totul diferit. Astazi concurentii isi iau ramas bun de la aceasta casa in care au locuit, casa care a gazduit mai mult de 5 sezoane, astazi concurentii se vor muta intr-o noua casa, o zi importanta atat pentru ei cat si pentru noi, vom avea parte de surprize placute. Insa nu toti concurentii vor apuca sa se mute in noua casa, astazi vedem ce vor decide telespectatorii in privinta lui Daniel si a Lorenei, acestia sunt propusi spre eliminare iar publicul a avut la dispozitie o saptamana intreaga daca sa plece sau nu, aflam si noi daca cineva paraseste competitia in aceasta dupa-amiaza.

Asadar in aceasta Gala se anunta subiecte interesante dar si noi evenimente ce vor intoarce casa cu susul in jos, despre ce este vorba va lasam sa descoperiti incepand cu ora 14:00. Si tot astazi aflam cine este mirele si mireasa saptamanii. Pe langa toate acestea, surprizele continua, nu ratati asadar Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 19 Noiembrie 2016 de la ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata