Mireasă pentru fiul meu

Tutorial fotografii de familie

0

Tutorial fotografii de familie

În calitate de fotograf Catalin Stan specializat in fotografii de familie Agentia Foto Nex.
Primesc multe întrebări despre fotografia de familie profesională. Cele mai multe dintre aceste întrebări sunt legate de „secrete” pentru  sedinta foto de familie. Răspunsul meu este întotdeauna același, nu există secrete. Tot ceea ce aveți nevoie sau doriți să știți este la îndemână, indiferent dacă este vorba de internet, cărți sau multe lucruri le invatati direct de la camera dumneavoastra foto. Oricine poate face o fotografie extraordinară cu orice fel de cameră. Cum pot fi atât de încrezător în această declarație? Experienta isi spune cuvantul. Am inceput totul de la o cameră de film de unică folosință, o cameră de jucărie, un fel de point and shoot trage 35mm.  A fost un SLR de 35mm, apoi am trecut la un aparat de fotografiat digital cu un focus oribil si apoi la un DSLR profesionist. Numitorul comun cu toate aceste camere este o sursa de lumina  adecvata. Este foarte simplu. Iluminarea bună este egală cu o fotografie bună. Desigur, este mai este putin de munca. Deci, să vorbim despre asta.

1. În primul rând, alegeți o locație bună. Pentru majoritatea începătorilor acest lucru înseamnă undeva afară. Unele dintre cele mai bune condiții de iluminat exterior sunt dimineața devreme, umbra grea în mijlocul zilei, noros sau după-amiaza târziu. Țineți fundalul simplu. Mulți copaci sau multe frunze pot pot aglomera fundalul fundalul și cu siguranță nu doriți să pară ca un copac creaste din spatele capului cuiva. Deci incercati sa lucrati cat mai simplu.

2. Acum, că avem o locație și un timp al zilei ideal trebuie să știm cum să plasăm subiecții noștri. Păstrați soarele în spate sau în lateral, dacă vă aflați într-o zonă deschisă. Spuma de mare pot deveni un defuser mare și economic pentru soare. Doar puneți-o între subiect și soare. De asemenea, puteți utiliza oa doua, pe cealaltă parte a feței pentru a reflecta lumina pe zonele umbrite.

3. Bine, acum să vorbim de fotografiere. Sfatul meu pentru trecerea de la începător la avansat ……. nu vă fie teamă de modul dumneavoastra de lucru. NU trebuie sa folositi camera doar in manual-mode setarile automate va pot usura la inceput munca. Pentru asta sunt facute ele. Utilizarea modului portret cu bliț de umplere (ceea ce înseamnă că, probabil, va trebui să setati camera dumneavoastra să forțeze blițul, în special în exterior); poate face o fotografie foarte clară, expusă în mod egal. S-ar putea să te gândești de ce trebuie să folosesti blitul afară. Crede-mă că e important. Ea umple umbrele aspre pe față și creează o sclipire în ochi. Deci, dacă aparatul foto are functia de eliminare a ochilor roșii, probabil că ar fi o idee bună să o utilizați. De asemenea, aveți timp să vă concentrați asupra subiectului. Asigurați-vă că ochii, nasul și gura sunt focalizate și perfect.

4. Să vorbim despre alte moduri. Odată, cu o fotografie de film, a fost foarte important să tragi în manual. Prelucrarea în cameră dublă necesită cunostinte, mai ales dacă utilizați un laborator. Cu toate acestea, cu progresul procesării digitale fotografia se poate face cu mai putine batai de cap și mai ordonata. Există o mulțime de oportunități de a face o fotografie minunată fără a fi nevoie să știți despre setările manuale. Setările manuale sunt mult mai la îndemână, nu mă înțelege greșit.  Incercând să faceți o fotografie la lumină scăzută și camera dvs. nu  face nimic? Totuși, nu este imposibil. Dacă doriți să fotografiați în interior sau în condiții de iluminare scăzută, camera dvs. are probabil un mod de fotografiere de noapte. Încercați acest program cu blițul și vedeți ce se întâmplă. Încercați să prindeți un zâmbet foarte repede? Utilizați modul de acțiune. Acesta este un instrument valoros în capturarea copiilor care topaie sau a animalelor de companie.

5. Și dacă vreau sa fac  propria mea fotografie de familie? Investiți într-un trepied și utilizați temporizatorul. Acest lucru va fi util în multe situații diferite, în special în situații de lumină scăzută. Asigură o fotografie clară fără „mișcarea camerei”.

6. Deci, cum ar trebui să compun fotografia? Compoziția înseamnă aranjament: aranjarea ordonată a pieselor pentru a face un întreg unificat. Bine, destul vorbesc despre arta cu echipa de fotografi Craiova profesionisti  la Agentia Foto Nex . Pur și simplu folositi modul în care completați cadrul fotografiei cu subiectul sau subiecții. De obicei o bună compoziție permite ochiului privitorului să rămână axat pe fotografie și să se concentreze asupra subiectului. După cum am spus mai înainte, păstrați lucrurile  simple. Scopul este de a utiliza cât mai puține elemente posibil pentru a oferi celui care vizializeaza mai tarziu fotografia cele mai multe informații. Mai ușor de zis decât de făcut?

Iată câteva sfaturi pentru a face acest lucru un pic mai clar.
După cum am spus mai devreme, asigurați-vă că nu există copaci crescând din capul nimănui. Fiți conștienți de ceea ce fac mâinile și picioarele lor. Voi vreți ca  o întreaga mână / picior să fie afișată deloc?  Nu este bine să tăiem degetele într-un cadru, deoarece asta face ca privitorul sa nu se mai concentreze la fotografie. Alegeți un fundal simplu și asigurați-vă că toată lumea este in focus și că există o lumină adecvată. Sa nu  vă fie frică să experimentați cu perspective diferite. Trageți din cat mai multe unghiuri posibile.

7. O teorie a culorii dureaza destul de mult. Culorile pe care le purtați pot fi un instrument pentru a aduce unitatea eforturilor dvs. de compoziție fotografica. Două scheme de culori recomandate sunt fie complementare, fie analoge. Permiteți-mi să vă explic și vă încurajez să căutați o paleta de culoare online. Culorile libere sunt cele care se așează între ele pe roata de culoare. Se echilibrează și creează un contrast deosebit. De aceea, culorile Crăciunului arată atât de bine împreună. Roșu și verde sunt culori complementare. Culori similare sunt cele care se află una lângă alta pe paleta de culori. De exemplu, galben, galben-portocaliu și portocaliu. Acestea sunt culori mari de toamna. Notă specială: Mulți oameni preferă să poarte alb pentru portrete. Ceva care trebuie păstrat în minte este faptul că albul este foarte reflexiv și dacă utilizați bliț, acest lucru poate crea o evidențiere stearsa. Doar fiți conștienți.

8. Acum că ați ales locația, ora din zi, compoziția și culorile pe care să le purtați. Cum rămâne cu editarea fotografiilor tale frumoase? Există mai multe opțiuni. Pentru cei care nu au Adobe Photoshop (orice versiune), sugerez Photoshop Express sau Irfanview. Acestea sunt software-ul gratuite de editare bazate pe web cu câteva instrumente de editare automată destul de interesante. Pentru cei care aveți Photoshop există câteva plug-in-uri grozave pe care le puteți obține gratuit sau pentru o mică taxă. Photoshop Support.com are o listă de plug-in-uri gratuite din diferite locuri, iar favoritele mele provin de la Flourish Van Nicole. Aceste plug-in-uri vă permit să faceți o fotografie obișnuită, cu un contrast mic, vibrant și profesional. Laboratorul meu preferat este MPix. Încă mai folosesc MPix pentru amprentele mele de artă.

Scopul meu cu acest lucru este de a lăsa oamenii să știe că există o mulțime de aspecte care merg în a face o fotografie bună și acestea sunt disponibile pentru toată lumea. Doar pentru că nu aveți cea mai recentă tehnologie în camere nu înseamnă că nu puteți obtine ceva despre care sunteți foarte mândru și doriți să vă prezentați.

Pentru cei ce au avut curiozitatea si rabdarea sa citeasca acest articol pana la sfarsit Catalin Stan si Agentia Foto Nex va multumesc! Daca ati citit acest articol doar din curiozitate si cautati Setinte foto Familie va recomandam Agentia Foto Nex Craiova .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata