Mireasă pentru fiul meu

un copil a fost terorizat de un barbat imbracat in Mos Craciun

0

Dosar penal dupa ce un copil a fost terorizat de un barbat imbracat in Mos Craciun. Mama spune ca a vrut sa il sperie putin

 

Politistii din Bistrita-Nasaud s-au autosesizat dupa ce pe Internet au aparut imagini in care un copil era terorizat si amenintat cu un bat de un barbat costumat in Mos Craciun si a deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

Mama micutului spune ca a vrut doar sa-l sperie putin, dar sustine ca nu l-a maltratat.

Reprezentantii Politiei Judetene Bistrita-Nasaud au anuntat, vineri, ca s-au autosesizat vineri si au identificat persoanele care apar in inregistrarea pe care au primit-o de la autoritatile din Constanta.

In cauza a fost deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

Mama copilului a declarat, pentru Pro TV ca a vrut doar sa-l sperie putin pe copil pentru a fi mai cuminte la gradinita.

„Am vrut sa il sperii un pic, Doamne fereste, ca eu sunt mama singura, imi cresc singura copilul, am vrut sa il sperii de Mos. Da, recunosc ca am gresit un pic. (…) Poate ca am exagerat putin, dar nu l-am maltrarat”, a spus femeia.

Copilul va urma sedinte de consiliere psihologica.

Potrivit reprezentantilor Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Constanta, in data de 6 decembrie, un barbat din localitatea Tuzla a trimis un mesaj privat catre aceasta institutie, in care era un filmulet in care un copilul era terorizat de un barbat imbracat in Mos Craciun.

Barbatul a mai spus ca in prezent se afla in strainatate, acolo unde lucreaza, iar in inregistrare se afla fiul sau, care locuieste impreuna cu mama lui in Bistrita-Nasaud.

In acel filmulet se poate observa cum un barbat costumat in Mos Craciun terorizeaza un baiat pe care il ameninta cu un bat. Copilul sta in genunchi si plange, iar in camera pare ca s-ar afla si mama acestuia, care vorbeste cu el in cateva randuri, fara a interveni insa.

DGASPC Constanta a trimis toate informatiile catre autoritatile din Bistrita-Nasaud.

sursa ziare.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata