Mireasă pentru fiul meu

Acestea sunt cuplurile din casa Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6 ! – 17 Septembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Astazi, 17 Septembrie 2016 in cadrul Galei Saptamanale, am cunoscut oficial cuplurile formate pana in acest moment, am stiut de existenta lor dar nu am facut cunostinta cu ele oficial. Ei bine astazi, a avut loc si un gest important, cuplurile au avut nevoie de acordul mamelor de baieti pentru a aprinde flacara iubirii, aceasta flacara va avea si un rol important in aceasta competitie.

Asadar primele cupluri oficiale sunt: Ciprian si Iulia, Ali si Edith, Mihai si Mihaela dar si Andrei cu Ana-Maria, a mai fost si Aurelian cu Lorena, care aseara au luat hotararea de a se desparti. Singurul cuplu pentru care nu s-a aprins flacara iubirii este Andrei cu Ana-Maria, mama lui Andrei nu si-a dat acordul pentru aceasta relatie, mama acestuia a recomandat-o pe Carmen, asadar lucrurile au luat o intorsatura neasteptata, Andrei a aprobat-o pe mama lui si a afirmat ca va tine cont de parerea ei, momentele din platoul emisiunii pot fi revazute in materialul de mai jos.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata