Mireasă pentru fiul meu

Filmuletul ce-l poate face pe Valentin sa-si ia adio de la locul 1 ! – 26 Noiembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

De curand au aparut niste filmulete cu Valentin ce-l poate pune intr-o postura destul de proasta daca tinem cont de ultimele conflicte din casa. Chiar intr-o emisiune recenta, Cristi a spus despre Valentin ca trage cu ureachea peste tot, aduna „dosare” iar cand e momentul ataca cu tot ce stie. Ei bine acest lucru pare ca s-a dovedit mai bine ca niciodata.

Inca de la casting, Valentin s-a intalnit cu un posibil concurent care nu a fost acceptat, inca din prima zi de casting s-a imprietenit cu el, insa gestul lui Valentin este unul de-a dreptul socant, desi se dadea prieten, Valentin l-a filmat pe toata perioada intalnirii fara stirea lui „grasutu” asa cum l-a numit in filmuletele urcate apoi pe youtube.

Se poate observa destul de clar ca Valentin trage cuvinte de la posibilul concurent, acum stam si ne intrebam de ce l-a filmat si a urcat filmuletele pe youtube, oare si-a jucat cartea inca de la inceput ? Oare a filmat mai multi concurenti pentru a avea in competitie probe impotriva lor iar el sa aiba mereu un AS in maneca ? Poate vom afla raspunsul la toate aceste intrebari chiar in Gala Mireasa pentru fiul meu de astazi, 26 Noiembrie 2016 !

Si asta nu e tot, iata ce afirma persoana filmata „grasutu”: Gusman Daniel: „Eu sunt în filmulet nu am stiut ca sunt filmat si plus de asta „Psihopatu” mi-a facut si farsa, a furat nr de la Cosmin si sa dat drept producator a emisiuni. Si ma facut sa merg la bucuresti de 2 într-o saptamana deci ce pot sa zic de omu asta eu personal.”

Iata si filmuletul despre care vorbim.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata