Mireasă pentru fiul meu

Gala Mireasa pentru fiul meu 10 Septembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6<

0

Urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 10 Septembrie 2016 incepand cu ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1. In aceasta dupa-amiaza avem parte de prima Gala Saptamanala a sezonului 6, asadar si concurentii vor participa la prima lor gala. Vom avea subiecte de toate felurile, va fi o finala importanta din multe puncte de vedere. Astazi este posibil sa vedem primele cupluri din acest sezon, dragostea a plutit in aer inca din prima zi de competitie.

De la ora 14:00 vom urmari intamplarile petrecute in aceasta saptamana, vizitele baietilor in casa fetelor, discutiile, posibile cupluri, aventuri si intamplari interesante. Nu in ultimul rand vom participa la ultimele evenimente din casa baietilor, se pare ca mai multi abieti sunt intr-un conflict puternic, ce au de impartit si cat de daparte s-a ajuns cu gesturile, vedem de la ora 17:00, atunci cand incepe prima parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu.

De la ora 17:00, in cea de-a 2 a parte intamplarile se intensifica, dupa o saptamana de competitie aflam ca unul din concurenti a fost casatorit si are acasa o fetita in varsta de 4 ani. Descoperim si noi ce concurent a ascuns acest aspect. Si tot la finalul Galei de astazi, aflam daca unul din cei doi concurenti va parasi competitia Mireasa pentru fiul meu. Emil si Cristian au fost votati intreaga saptamana daca sa plece sau nu, in aceast seara vedem deznodamantul acestei finale. Asadar in aceasta dupa-amiaza urmariti Gala Mireasa pentru fiul meu din 10 Septembrie 2016 incepand cu prima parte de la ora 14:00 iar a 2 a parte de la ora 17:00.

In aceasta saptamana Mirii Saptamanii sunt: Mihaela si Ali
Nici un concurent nu a fost eliminat, in schimb o concurenta noua a intrat in casa Mireasa pentru fiul meu, este vorba despre Ana-Maria in varsta de 18 ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata