Mireasă pentru fiul meu

Gala Mireasa pentru fiul meu 11 Februarie 2017 HD – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 11 Februarie 2017 incepand cu ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1. Iata-ne in cea de-a 18 a gala a noului sezon, gala de astazi se anunta a fi una cu totul si cu totul speciala, astazi este ziua deciziilor, cine pleaca si cine ramane, telespectatorii dar si concurentii voteaza in favoarea sau in defavoarea concurentilor ce au intrat recent in casa Mireasa pentru fiul meu, va fi o gala exploxiva si tensionata din toate punctele de vedere.

In Gala Mireasa pentru fiul meu de astazi, vom avea parte de intamplari si materiale neasteptate. Saptamana aceasta a fost una cu totul neasteptata, venirea fostilor concurenti a dat totul peste cap, iar faptul ca mai sunt cateva zile pana la nuna surpriza ii pune pe concurenti si mai tare in garda. Se aude ca pe 4 Martie se incheie definitiv acest sezon Mireasa pentru fiul meu insa nimic nu este oficial, stim ca pe 4 martie va avea loc nunta surpriza, unde un singur cuplu poate castiga suma de 200.000 lei. Tot astazi comisia de decizie ia cuvantul asupra lui Petru, dupa cum stiti ieri s-au spus o multime de amenintari iar Cosmin sustina ca Petru i-a sarit la gat, ce va spune comisia de decizie aflam si noi in gala de astazi, o multime de intamplari vor avea loc atat de la ora 14:00 cat si de la ora 17:00.

Asadar in aceasta Gala se anunta subiecte interesante dar si noi evenimente ce vor intoarce casa cu susul in jos, despre ce este vorba va lasam sa descoperiti incepand cu ora 14:00. Astazi orice concurent poate parasi competitia, nimeni nu mai este protejat, concurentii vor intra sub votul fulger. Pe langa toate acestea, surprizele continua, nu ratati asadar Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 11 Februarie 2017 2016 de la ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata