Mireasă pentru fiul meu

Gala Mireasa pentru fiul meu 12 Noiembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 12 Noiembrie 2016 incepand cu ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1. Iata-ne in cea de-a 8 a gala a noului sezon, iar in aceasta dupa-amiaza se anunta subiecte cel putin interesante, vor avea loc dezbateri, intalniri si noi intamplari ce vor iesi la lumina.

In Gala Mireasa pentru fiul meu de astazi, vom fi martori unor povesti neincheiate. Povestea dintre Andrada si Cristi este departe de a se incheia. Andrada crede despre Cristi ca a venit in competitie pentru a o recuceri, Cristi afirma ca nu mai are nici un sentiment, o lupta continua dar care speram ca astazi o vom incheia. Deaceea familiile celor doi vin in platoul Mireasa pentru fiul meu pentru a dezbate aceasta problema. Tot astazi vom mai avea parte si de alte dezvaluiri incendiare, ramaneti alaturi de emisiunea Mireasa pentru fiul meu.

Asadar in aceasta Gala se anunta subiecte interesante dar si noi evenimente ce vor intoarce casa cu susul in jos, despre ce este vorba va lasam sa descoperiti incepand cu ora 14:00. Si tot astazi aflam cine este mirele si mireasa saptamanii. Pe langa toate acestea, surprizele continua, nu ratati asadar Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 12 Noiembrie 2016 de la ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1.

 

Ora 14:00: Partea 1 si Partea 2
Ora 17:00: Partea 1 si Partea 2

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata