Mireasă pentru fiul meu

Gala Mireasa pentru fiul meu 21 Ianuarie 2017 HD – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6<

0

Urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 21 Ianuarie 2017 incepand cu ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1. Iata-ne in cea de-a 15 a gala a noului sezon, in aceasta dupa-amiaza, concurentii vor avea parte de distractie, de jocuri si premii pe masura, tot in aceasta dupa-amiaza avem parte de rivalitate, lupte pentru dragoste si o eliminare, va fi o gala interesanta.

In Gala Mireasa pentru fiul meu de astazi, vom avea parte de intamplari si materiale neasteptate. rivalitatea dintre concurenti, mai exact dintre Andrei si Andrada este la cutite, acuzatii dure sunt facute intre cei doi. Trei baieti se lupta pentru inima aceleasi fete, este vorba despre Edith, suntem curiosi in fata cui va ceda, in plus asta, doi baieti sunt in pericol de eliminare, Marius ori Ciprian va parasi competitia chiar in aceasta dupa-amiaza. Asadar va fi o gala grea pentru concurenti dar si pentru sustinatori, o multime de intamplari vor avea loc atat de la ora 14:00 cat si de la ora 17:00.

Asadar in aceasta Gala se anunta subiecte interesante dar si noi evenimente ce vor intoarce casa cu susul in jos, despre ce este vorba va lasam sa descoperiti incepand cu ora 14:00. Si tot astazi aflam cine este mirele si mireasa saptamanii. Pe langa toate acestea, surprizele continua, nu ratati asadar Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 21 Ianuarie 2017 2016 de la ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata