Mireasă pentru fiul meu

Gala Mireasa pentru fiul meu 28 Ianuarie 2017 HD – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 28 Ianuarie 2017 incepand cu ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1. Iata-ne in cea de-a 16 a gala a noului sezon, in aceasta dupa-amiaza, concurentii vor avea parte de distractie, de jocuri si premii pe masura, tot in aceasta dupa-amiaza avem parte de rivalitate, lupte pentru dragoste si o eliminare, va fi o gala interesanta.

In Gala Mireasa pentru fiul meu de astazi, vom avea parte de intamplari si materiale neasteptate. In aceasta dupa-amiaza o prezenta vina sa ridice moralul concurentilor, este vorba despre cunoscuta artista Andreea Banica, insa norii competitionali de furtuna apar la orizont, un concurent isi fa petrece ultimele clipe in competitie. Si tot astazi o poveste extrem de emotionanta va fi in centrul atentiei, o echipa Mireasa pentru fiul meu a fost acasa la Vali unde a stat de vorba cu mama lui, astazi putem vedea in ce conditii a trait concurentul pana acum, o multime de intamplari vor avea loc atat de la ora 14:00 cat si de la ora 17:00.

Asadar in aceasta Gala se anunta subiecte interesante dar si noi evenimente ce vor intoarce casa cu susul in jos, despre ce este vorba va lasam sa descoperiti incepand cu ora 14:00. Si tot astazi aflam cine este mirele si mireasa saptamanii. Pe langa toate acestea, surprizele continua, nu ratati asadar Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 28 Ianuarie 2017 2016 de la ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata