Mireasă pentru fiul meu

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va termina cu o nuna dar si cu niste finalisti, cine va fi Mireasa Anului 2017 alfam si noi chiar in aceasta dupa-amiaza, in doua ore de difuzare. Marea Finala se difuzeaza de la ora 14:00 la 16:00, vor fi doar doua ore de momente frumoase, de momente tensionante dar si cu o nunta de vis.

Asadar in aceasta frumoasa zi vom fi martori ultimei editii Mireasa pentru fiul meu sezonul 6, astazi are loc Marea Finala, cine este pregatit de casatorie, cine va fi eliminat chiar in Marea Finala dar si cine vor fi castigatorii sezonului 6, aflam chiar astazi de la ora 14:00. Marele premiu este in valoare de 200.000 de lei, insa pentru a pune mana pe premiu, mireasa sezonului va trebui sa faca nunta chiar in aceasta zi. Dar cati dintre concurenti sunt pregatiti sa faca nunta ? In cazul in care nimeni nu este compatibil pentru premiu, marele premiu va fi impartit intre toti finalistii, asadar va fi o batalie interesanta. Insa nu toti vor face parte din tabloul final, in aceasta dupa-amiaza se vor face nominalizari, cel putin un concurent va fi elimianat din competitie chiar in Marea Finala. Vom avea parte de o petrecere frumoasa, de momente extrem de importante, finalul sezonului ne va purta prin cele mai emotionante stari, nu ratati.

Fiti cu ochii pe Marea Finala Mireasa pentru fiul meu de astazi, 4 Martie 2017, descoperiti cine sunt mirii anului si cine vor fi castigatorii, descoperiti cine va parasi competitia chiar in marea finala dar si cine se va casatori. Sezonul 6 Mireasa pentru fiul meu a fost unul foarte intens, insa astazi ne luam ramas bun de la toti concurentii pentru care am creat niste legaturi, astazi ne despartim definitv de acestia. Nu pierdeti Finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu de azi, de la ora 14:00 pe antena 1.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata