Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 03 Noiembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Noiembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. O noua emisiune unde rivalita dintre concurenti iese la iveala din ce in ce mai mult. Descoperiti care sunt ultimele subiecte din casa si cat de tensionate spiritele dupa ce mai multi concurenti au devenit din cei mai buni prieteni cei mai mari rivali.

Astazi emisiunea continua cu declaratii uluitoare, rivalitatea dintre Ana-Maria continua si astazi dupa ce ieri s-au aratat cateva materiale destul de interesante, in urma discutiilor de ieri, se pare ca acestea nu s-au incheiat aici, prin ce ipostaze o vom vedea pe Ana-Maria ramane sa aflam in emisinea de astazi. Si tot astazi discutam despre Ciprian si Iulia, care din iubiti au devenit cei mai mari rivali, ce au de impartit si cat de mult vorbesc unul despre celalalt ramane sa aflam de la ora 14:00. Scandaluri peste scandaluri.

Si tot de la ora 14:00 vedem ce se intampla ieri de dimineata, cand Ana-Maria a avut un comportament nu tocmai normal, ce s-a intamplat de fapt si ce au surprins camerele de luat vederi aflam si noi in cadrul emisiunii de astazi. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 03 Noiembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata