Mireasă pentru fiul meu

>Mireasa pentru fiul meu 04 Noiembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 4 Noiembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. O noua emisiune unde rivalita dintre concurenti iese la iveala din ce in ce mai mult. Descoperiti care sunt ultimele subiecte din casa si cat de tensionate sunt spiritele dupa ce mai multi concurenti au devenit din cei mai buni prieteni cei mai mari rivali.

Astazi emisiunea continua cu declaratii uluitoare, desi nu au un conflict direct, Cristi si Valentin sunt oarecum vizati de un nou conflict in urma relatiei lor cu Andrada, mai mult Andrada crede despre Cristi ca a venit cu un scop precis in casa. Tot in emisiunea de astazi vedem ce se intampla intre Danut si Georgiana, inca de la intrarea lui in casa Danut s-a aratat interesat de Georgiana doar ca in ultimul timp Cristi, colegul lui de competitie s-a aratat si el interesat de Georgiana, acestia au petrecut o buna perioada de timp impreuna, au gatit unul pentru altul si cine stie, se poate lega o noua poveste de dragoste, mai multe aflam in aceasta dupa-amiaza.

Si tot de la ora 14:00 vedem ce se intampla intre Iulia si Andrei, pare ca aceasta noua relatie nu merge asa cum se astepta Iulia, ce regrete are concurenta vedem si noi in emisiunea de astazi. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 04 Noiembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata