Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 04 Octombrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 4 Octombrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Incepem o noua saptamana de Mireasa cu subiecte si intamplari senzationale, gala ce tocmai a trecut a lasat urmari, vom dezbate cele mai interesante intamplari si astazi de la ora 11:15.

Ieri a fost o emisiune cel putin interesanta, am vazut reactiile concurentilor atunci cand au aflat ca Valentin este cel mai votat concurent, iar astazi vom mai vedea cateva reactii pe baza acestor rezultate. Ieri emisiunea s-a incheiat cu o surpriza pentru concurenti, nu stim despre ce anume este vorba, dar stim ca s-a implinit o luna de zile de la debutul acestui sezon, asadar concurentii vor avea parte de cateva surprize.

Vedem si noi ce activitate au avut concurentii, oare sa fie vorba despre noua casa, anuntata inca de la incepututl sezonului ? Deasmenea, tot de la ora 14:00 , continuam razboiul administrativ, s-a depasit bugetul iar reactiile concurentilor nu sunt de omis, ce s-a intamplat recent in casa aflam de la ora 14:00. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 4 Octombrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata