Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 05 Octombrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 5 Octombrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Emisiunea de astazi va incepe cu subiecte extrem de interesante, ieri am participat la 2 despariti facute in direct.

Defapt nu stim daca au fost chiar doua despartiri, ramane sa aflam in emisiunea de astazi, dupa ce Andrei a luat decizia de a se desparti de Ana-Maria pe motiv ca a venit in aceasta competitie pentru a nu se duce la munca, a urmat un telefon din partea mamei lui Ciprian, care extrem de rovoltata l-a intrebat pe acesta daca a mai vazut fete in viata lui, foarte multe reprosuri a avut pentru Iulia si s-a impotrivit total acestei relatii, ce decizie a luat Ciprian imediat dupa interventia telefonica aflam astazi de la ora 14:00.

Si tot de la ora 14:00 vedem ce activitate au avut concurentii, in urma cu o zi. Deasmenea, tot de la ora 14:00 , continuam razboiul administrativ, s-a depasit bugetul iar reactiile concurentilor nu sunt de omis, ce s-a intamplat recent in casa aflam de la ora 14:00. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 5 Octombrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata