Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 07 Octombrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 7 Octombrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Iata-ne la sfarsit de saptamana iar in emisiunea de astazi vom incepe cu subiecte extrem de interesante, ieri am fost martori unor materiale extrem de controversate.

Cum spuneam ieri am avut parte de controverse destul de mare, subiectele pe aceasta tema vor continua si astazi. Vorbim putin si despre Andrei care a format un nou coplu cu Maria, imediat dupa despartirea cu Ana-Maria, deja putem spune ca participal la un record, Andrei a format 3 cupluri in decurs de o luna de zile. Tot astazi vom aborda si alte subiecte, Sergiu pare ca a intrat din nou in colimatoriul lui Petru, ce au acestia de impartit aflam in emisiunea de astazi.

Si tot de la ora 14:00 vedem ce activitate au avut concurentii, in urma cu o zi. Deasmenea, tot de la ora 14:00 , continuam razboiul administrativ, s-a depasit bugetul iar reactiile concurentilor nu sunt de omis, ce s-a intamplat recent in casa aflam de la ora 14:00. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 7 Octombrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata