Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 08 Noiembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 08 Noiembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Astazi sa speram ca le vom cunoaste mai bine pe cele doua noi concurente ce s-au alaturat inca de sambata, este vorba despre Stefania si Andriana, ieri timpul nu ne-a permis sa abordam si acest subiect.

Asadar in cadrul emisiunii de astazi vor fi destul de multe materiale interesante, vom vedea cateva materiale cu Georgian si Cristi care par din ce in ce mai apropiati, desi mama ei nu il considera un partener de incredere, astazi aflam ce a discutat Georgiana dupa emisiunea de ieri in ciuda celor spuse de mama acesteia. Tot in cadrul emisiunii de astazi, vorbim despre despartirea dintre Andrei si Iulia, Andrei considera ca Iulia inca il mai place pe Ciprian si ca ar fi vazut gesturi clare ca aceasta relatie a mers doar pentru ca Iulia sa-l faca gelos pe Ciprian, daca este acesta adevaratul motiv pentru care cei doi s-au despartit vedem si noi in aceasta dupa-amiaza.

Si tot de la ora 14:00 vedem care sunt consecintele gestului facut de concurentii ce au decis sa incalce regulamentul, vedem si noi mai multe in emisiunea de astazi. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 08 Noiembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata