Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 08 Septembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 8 Septembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Astazi ne asteapta o noua emisiune plina de subiecte controversate. Ieri, Iulia a fost luata cu ambulanta din casa Mireasa pentru fiul meu, acuza dureri groaznice de stomac iar echipa medicala venita la fata locului a decis ca este mai bine sa fie transportata la spital.

Dar de la ora 11:15 ramane sa aflam ce au decis medicii pentru Iulia, este in stare sa duca aceasta competitie la bun sfarsit? Aflam in prima parte a emisiunii. Tot odata a ramas sa vedem materialele cand baietii au fost in vizita in casa fetelor. Deja ieri s-au iscat primele conflicte, Alexandra sora Mihaelei a intrat in legatura directa sa o sfatuiasca pe sora ei sa nu fie roata de rezerva a lui Mihai, dupa ce acesta si-a indreptat atentia catre Andreea. Cu toate acestea Mihai isi doreste sa o cunoasca si pe sora Alexandrei.

De la ora 14:00, continuam sa dezbatem subiecte interesante, vorbim despre cele intamplate atunci cand baietii au vizitat casa fetelor. In sfarsit vom vedea si noi materialele cu cele intamplate, aflam ce s-a discutat si daca putem vorbi deja despre posibile cupluri. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 08 Septembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata