Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 10 Noiembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 10 Noiembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam si emisiunea de astazi cu subiecte foarte interesante, se pare ca activitatile concurentilor din ultima perioada au fost foarte intense, acestia au fost la footbal, vedem si noi cate goluri au dat.

Asadar in cadrul emisiunii de astazi vom fi martori unor momente emotionante, mama Iuliei va intra in legatura directa, dupa cum stiti, ieri, Iulia a lesit in direct iar motivele sunt destul de clare, lipsa alimentatiei dar probabil si despartirea de Andrei si impacarea lui cu Ana-Maria. Vom discuta si noi mai multe despre acest caz si poate concurentii vor intelege cat de importanta este sanatatea lor. Tot ieri s-a decis ca toti concurentii sa mearga la un meci de footbal, insa pentru acest lucru ei au fost nevoiti sa renunte la 20.000 lei din premiul suplimentar, premiul pierdut de Constantin in sezonul trecut, asadar tot astazi dupa emisiune acestia vor juca footbal.

Si tot de la ora 14:00 aflam cum s-au acomodat noile concurente intrate sambata in casa, cine a pus ochii pe una din concurente ramane sa aflam in emisiunea de astazi. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 10 Noiembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata