Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 10 Octombrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 10 Octombrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Incepem o noua saptamana alaturi de concurentii dumneavoastra preferati, iar subiecte vor fi din plin, acestia au avut un weekend de povestit, asadar sa aflam si noi care au fost cele mai recente intamplari.

Cum spuneam, acest inceput de saptamana aduce o retrospectiva a ultimelor zile, in plus vor relua si cateva materiale din gala, dupa cum bine stiti mama lui Ciprian nu a mai apucat sa intre in legatura directa iar acest subiect va fi reluat in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi. Tot astazi descoperim materiale noi si foarte interesante, discutii importante au fost surprinse intre cativa concurenti, aflam si noi mai multe de la ora 14:00.

Si tot de la ora 14:00 vedem ce activitate au avut concurentii, in urma cu o zi. Deasmenea, tot de la ora 14:00 , continuam razboiul administrativ, s-a depasit bugetul iar reactiile concurentilor nu sunt de omis, ce s-a intamplat recent in casa aflam de la ora 14:00. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 10 Octombrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata