Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 11 Noiembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 11 Noiembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Iata-ne in ultima editie din aceasta saptamana, maine ne asteapta o gala surprinzatoare si plina de subiecte controversate, dar pana atunci, astazi vedem cu ce si-au mai ocupat timpul cei din casa.

Asadar in cadrul emisiunii de astazi ii vedem pe concurenti pe terenul de footbal, dupa cum bine stiti, acestia au renuntat la suma de 20.000 de lei din premiul suplimentar pentru o partida de footbal. Ieri concurentii s-au distrat de minune, iar astazi vedem si noi cateva imagini, vedem si daca baietii s-au indurat de fete si le-au lasat pana la urma si pe ele sa joace, in emisiune acestia nu erau de acord sa joace si cu fetele. Tot astazi vom participa si la noi discutii, a aparut un nou conflict intre Andrei si Andrada de aceasta data, de la ce a pornit totul vedem si noi in cadrul emisiunii de astazi, tot astazi ne mai asteapta si alte materiale surprinzatoare, ramaneti alaturi de emisunea dvs. preferata.

Si tot de la ora 14:00 aflam cum s-au acomodat noile concurente intrate sambata in casa, cine a pus ochii pe una din concurente ramane sa aflam in emisiunea de astazi. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 11 Noiembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata