Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 13 Februarie 2017 HD – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 13 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Incepem o noua saptamana cu evenimente incredibile, sambata au avut loc o multime de evenimente total neasteptate, in timp ce Cosmin a parasit competitia, Radu, fostul concurent, a reintrat in competitie, despre fostul iubit al Andradei e vorba, dar evenimentele nu s-au oprit aici, au mai ramas 20 de zile pana la nunta surpriza unde cei mai votati pot castiga 200.000 lei, nu pierdeti asadar de la ora 11:15 dar si de la ora 14:00 o emisiune foarte intensa.

Asadar in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu de astazi, vom continua sa discutam despre intamplarile total neasteptate ce au avut loc recent in casa Mireasa pentru fiul meu, sambata in gala Cosmin a parasit competitia, in locul lui a reintrat un alt concurent, este vorba despre Radu, fostul iubit al Andradei, acesta prin vot a devenit concurent cu drepturi depline, insa de sambata, Andrada si Valentin au fost nemultumiti de modul in care regulementul se schimba de pe o zi pe alta in defavoarea lor, asadar cei doi concurenti, cei mai votati concurenti ai acestui sezon, adica Andrada si Valentin, au decis sa paraseasca competitia chiar de sambata, impreuna cu Cosmin, asadar au fost momente tensionate, una din sustinatoare ar fi chemat politia ca cei doi concurenti sa fie lasati sa plece din casa, cel putin aceste zvonuri circula pe retelele sociale, insa astazi vedem si noi firul intamplarilor cu momentul video cand Andrada si Valentin au decis sa spuna adio aceste competitii. Sa nu uitam ca atat cei veniti cat si cei vechi au sansa de a castiga 200.000 lei daca vor face nunta pana pe 4 Martie 2017. Va fi o dimineata si o dupa-amiaza interesanta, nu pierdeti asadar momente extrem de interesante.

Si tot de la ora 14:00 vedem cum se mai inteleg unele cupluri, au avut loc cateva intamplari destul de interesante aflam si noi mai multe de la ora 11:15 dar si in cea de-a 2 a parte de la ora 14:00. Asadar nu pierdeti editia de Luni, 13 Februarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00, ne mai desparte o singura zi de o noua gala foarte asteptata.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata