Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 14 Februarie 2017 HD – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 14 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, sambata au avut loc o multime de intamplari total neasteptate, vom vorbi despre gestul Andradei si a lui Valentin si tot astazi indragostii vor sarbatori Valentine’s day, au mai ramas 20 de zile pana la nunta surpriza unde cei mai votati pot castiga 200.000 lei, nu pierdeti asadar de la ora 11:15 dar si de la ora 14:00 o emisiune foarte intensa.

Asadar in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu de astazi, vom continua sa discutam despre intamplarile total neasteptate ce au avut loc recent in casa Mireasa pentru fiul meu, va readucem aminte ca sambata in gala Cosmin a parasit competitia, in locul lui a reintrat un alt concurent, este vorba despre Radu, fostul iubit al Andradei, acesta prin vot a devenit concurent cu drepturi depline, insa tot sambata, Andrada si Valentin au fost nemultumiti de modul in care regulementul se schimba de pe o zi pe alta in defavoarea lor, cei doi au luat decizia de a parasi competitia, asadar au fost momente tensionate. Si in emisiunea de ieri au avut loc momente tensionate intre unii concurenti si Lorena, spiritele s-au incins destul de tare intre acestia, cum au continuat discutiile, aflam si noi in cadrul emisiunii de astazi. Sa nu uitam ca atat cei veniti cat si cei vechi au sansa de a castiga 200.000 lei daca vor face nunta pana pe 4 Martie 2017. Va fi o dimineata si o dupa-amiaza interesanta, nu pierdeti asadar momente extrem de interesante.

Si tot de la ora 14:00 vedem cum se mai inteleg unele cupluri, au avut loc cateva intamplari destul de interesante aflam si noi mai multe de la ora 11:15 dar si in cea de-a 2 a parte de la ora 14:00. Asadar nu pierdeti editia de Marti, 14 Februarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00, ne mai desparte o singura zi de o noua gala foarte asteptata.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata