Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 14 Noiembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 14 Noiembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Un nou inceput de saptamana alaturi de concurentii vostri preferati, se anunta un inceput de saptamana tumultos la cat de multe s-au intamplat in ultimul timp in casa concurentilor, dar sa vedem ce subiecte ne-a pregatit emisiunea de astazi.

Asadar in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu de astazi ne pregatim de subiecte interesante, foarte multe intamplari au avut loc in gala ce tocmai a trecut. Va readuc aminte ca sambata trecuta mirii saptamanii sunt Andreea cu Valentin, deasemenea s-au facut si nominalizari, iar cei propusi sunt Lorena si Daniel impreuna cu mama lui. Aflam si noi care este dorinta lor in ceea ce-i priveste aceasta competitie. Mai departe este posibil sa avem parte de niste dezvaluiri soc, dupa cum stiti cei care au acaparat gala trecuta sunt Andrada si Cristi, acestia sunt pe cale sa-si dezvaluie conversatiile de pe facebook pentru a face lumina in ceea ce-i priveste iar noi sa aflam cine dupa cine sta. Va fi o emisiunea cel putin interesanta.

Si tot de la ora 14:00 vedem imagini cu cei doi parinti din competitie care sambata si-au revazut copii. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 14 Noiembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata