Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 15 Februarie 2017 HD – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 15 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, ieri s-a vorbit foarte mult despre Andrada si Valentin iar astazi este foarte posibil sa vedem o interventie din partea celor doi fosti concurenti, au mai ramas 19 de zile pana la nunta surpriza unde cei mai votati pot castiga 200.000 lei, nu pierdeti asadar de la ora 11:15 dar si de la ora 14:00 o emisiune foarte intensa.

Asadar in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu de astazi, vom continua sa discutam pe baza materialelor facute in editia de ieri, se pare ca s-a vorbit foarte mult despre Andrada si Valentin, iar astazi este posibil ca cei doi fosti concurenti sa intervina in apararea lor deoarece s-au spus niste acuzatii destul de dure, vedem si noi ce se va intampla si daca vor interveni. Si tot in emisiunea de ieri una din fostele iubite a lui Radu a intrat in legatura directa si l-a acuzat ca este un pervers si ca ar fi profitat de banii ei, mai mult cica nu ar fi singura fata, aflam si noi mai multe in cadrul emisiunii de astazi. Sa nu uitam ca atat cei veniti cat si cei vechi au sansa de a castiga 200.000 lei daca vor face nunta pana pe 4 Martie 2017. Va fi o dimineata si o dupa-amiaza interesanta, nu pierdeti asadar momente extrem de interesante.

Si tot de la ora 14:00 vedem cum se mai inteleg unele cupluri, au avut loc cateva intamplari destul de interesante aflam si noi mai multe de la ora 11:15 dar si in cea de-a 2 a parte de la ora 14:00. Asadar nu pierdeti editia de Miercuri, 15 Februarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00, ne mai desparte o singura zi de o noua gala foarte asteptata.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata