Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 15 Noiembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 15 Noiembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Un nou inceput de saptamana alaturi de concurentii vostri preferati, se anunta un inceput de saptamana tumultos la cat de multe s-au intamplat chiar in emisiunea de ieri.

Asadar in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu de astazi conflictele dintre concurenti vor continua, vedem reactiile baietilor imediat dupa ce s-a terminat emisiunea de ieri. O mare cearta a pornit de la faptul ca Valentin a vrut sa cedeze proba de sambata iubitei lui, Petru dar si alti concurenti sunt de parere ca Marius il cam periaza pe Valentin deoarece acesta se afla pe primul loc. De aici un conflict extrem de mare a luat amploare, pana si Ali crede ca Valentin profita de naivitatea celor din jur. Asadar aceste discutii vor continua si astazi iar pe langa acest subiect vom vedea si cateva materiale noi, nu pierdeti asadar.

Si tot de la ora 14:00 vedem imagini cu cei doi parinti din competitie care sambata si-au revazut copii. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 15 Noiembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata