Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 15 Septembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 15 Septembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Astazi ne asteapta o noua emisiune plina de subiecte controversate. Povestile de viata ale concurentilor de nor impresiona de-a dreptul, fiecare concurent ascunde in spate o poveste impresionanta.

In emisiunea de ieri am cunoscut povestea de viata a lui Carmen, o poveste absolut halucintanta, a trait printre batai iar pe tatal ei l-a trecut in telefon „nimeni”. Mai mult aceasta a declarat ca vrea sa plece din aceasta competitie, a venit dintr-o greseala si ca nu poate trai fara fostul ei iubit. Aceasta spera ca se va impaca si ca se va casatori cu fostul iubit. Astazi de la ora 14:00, luam legatura cu fostul ei iubit sa ne exprime opinia legata de aceasta situatie.

Tot de la ora 14:00 , asistam la noi povesti si alti concurenti s-au destanuit in fata apropiatilor din competitie, povestile de viata continua sa iasa la suprafata, deasemenea aflam si de ce Emil vrea sa paraseasca competitia. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 15 Septembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata