Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 17 Noiembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 17 Noiembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. O noua editie zilnica alaturi de concurentii vostri preferati, se anunta si astazi o editie interesanta iar rivalitatea dintre cei doi fosti iubiti nu se termina aici, acuzatiile curg de-o parte si de alta.

Asadar in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu de astazi conflictele dintre concurenti vor continua, de la iubiti au devenit cei mai mari rivali, au ajuns chiar la jigniri si la acuzatii extrem de grave, este vorba despre Andrada si Cristi, unde in emisiunea de ieri mai ales pe timpul pauzelor de publicitate discutiile dintre cei doi au ajuns la un nivel extrem de dur, vedem si noi pana unde s-a ajuns si cat mai au de gand sa o duca in acest stil. Vedem ce dezvaluiri au mai facut unul despre celalalt si incercam sa ne dam seama ce se intampla cu toata aceasta poveste. In cea de-a 2 a parte vedem cine a luat decizia de a se baga in tot acest conflict si de partea cu-i este.

Si tot de la ora 14:00 vedem care mai este situatia atat in casa fetelor cat si in casa baietilor, au avut loc cateva intamplari destul de interesante aflam si noi mai multe de la ora 11:15 dar si in cea de-a 2 a parte de la ora 14:00. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 17 Noiembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata