Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 17 Octombrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 17 Octombrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne aflam intr-un nou inceput de saptamana alaturi de emisiunea noastra preferata iar de astazi competitia numara un concurent mai putin dupa ce Emil a parasit emisiunea in urma voturilor telespectatorilor.

Cum ziceam, sambata Emil a fost votat sa plece iar Carmen sa ramana. Valentin si Andreea au fost mirii saptamanii iar nominalizarile nu s-au oprit, sambata concurentii au fost nevoiti din nou sa faca nominalizari iar Ileana cu Aurelian au fost cei mai nominalizari, vedem si noi care este dorinta lor referitor la parcursul lor in competitia. Si tot astazi in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu discutam despre cele mai interesante subiecte ce au avut loc in Gala de sambata, foarte multe controverse sau iscat la aparitia fostei iubite a lui Valentin, ce rezultat a avut testul de paternitate aflama stazi de la ora 14:00.

Si tot de la ora 14:00 vedem care a fost strategia concurentilor cand s-au facut nominalizari si de ce cei mai mult iau nominalizat pe Aurelian si Ileana. Deasmenea, tot de la ora 14:00 , continuam razboiul administrativ, ce s-a intamplat recent in casa aflam de la ora 14:00. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 17 Octombrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata