Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 18 Octombrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 18 Octombrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne aflam intr-un nou inceput de saptamana alaturi de emisiunea noastra preferata iar de astazi competitia numara un concurent mai putin dupa ce Emil a parasit emisiunea in urma voturilor telespectatorilor.

Dar astazi mergem mai departe cu subiecte foarte interesante, iari am fost cu totii martori la o poveste de viata incredibila, Andrei s-a destainuit in fata lui Cristian iar ieri mama acestuia a venit in platoul emisiunii. O poveste destul de grea tinand cont ca tatal lui Andrei a fost omorat de niste vecini, de atunci mama lui Andrei si-a crescut singura copii, a muncit din greu in strainatate si cu toate astea Andrei simte lipsa tatalui, in emisiunea de astazi continuam sa aflam lucruri noi si nu neaparat doar din viata lui Andrei, mai multi concurenti au o poveste asemanatoare.

Si tot de la ora 14:00 vedem care a fost strategia concurentilor cand s-au facut nominalizari si de ce cei mai mult iau nominalizat pe Aurelian si Ileana. Deasmenea, tot de la ora 14:00 , continuam razboiul administrativ, ce s-a intamplat recent in casa aflam de la ora 14:00. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 18 Octombrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata