Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 19 Septembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Mireasa pentru fiul meu 19 Septembrie 2016

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 19 Septembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Inceputul de saptamana aduce subiecte incredibile la Mireasa pentru fiul meu, foarte multe evenimente au avut loc pe parcursul a catorva zile, mai exact de sambata, cand am avut parte de o gala senzationala.

Astazi vom prelua cele mai importante intamplari de sambata pana acum, deasemenea vom face cunostinta cu noile fete ce au intrat in casa Mireasa pentru fiul meu, vedem si noi cum s-au acomodat si daca pana acum au pus serios ochii pe vreun baiat si de ce nu, daca vreun baiat a pus ochii pe vreo fata. Tot odata vedem si cum a decurs cina romantica dintre Ileana si Daniel. Cum spuneam foarte multe s-au intamplat, vineri baietii si fetele au avut parte de o mega petrecere, vom vedea cateva imagini si de acolo.

Tot de la ora 14:00 , ne adunam toti concurentii la discutii, vedem care a fost reactia lui Andrei cand mama lui a intrat in legatura directa si l-a sfatuit sa se desparta de Ana-Maria, imediat dupa gala acesta si-a ascultat mama, aflam si noi ce are de spun Ana-Maria despre aceasta situatie ce a pus-o pe ea intr-o situatie mai jenanta. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 19 Septembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata