Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 20 Decembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 20 Decembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Am inceput deja o noua saptamana cu subiecte unul si unul, aceasta este saptamana sarbatorilor si a surprizelor, concurentii se vor bucura intreaga saptamana fie de cadouri fie de oameni dragi ori telefoane neasteptate, va fi o saptamana frumoasa, nu pierdeti nici o editie.

Asadar in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu de astazi, continuam sa avem invitati, mai multe familii sunt asteptate sa-si imbratiseze copii. Saptamana trecuta, adica in gala saptamana, nici un concurent nu a parasti competitia, in schimb, Iulia a fost propusa spre eliminare iar telespectatorii o pot proteja sau nu prin vot intreaga saptamana. Astazi surprizele vor continua sa vina, daca in sensul bun sau nu o sa aflam in prima cat si in a 2 a parte, noi familii sunt asteptate si in emisiunea de astazi. Asadar vedem si noi mai multe atat in prima cat si in cea de-a 2 a parte a emisiunii de la ora 14:00.

Si tot de la ora 14:00 vedem cum se mai inteleg unele cupluri, au avut loc cateva intamplari destul de interesante aflam si noi mai multe de la ora 11:15 dar si in cea de-a 2 a parte de la ora 14:00. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti 20 Decembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata