Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 21 Februarie 2017 HD – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 21 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, strategiile nominalizarilor au ajuns sa fie la ordinea zilei, se fac noi tabere iar rivalitatea atinge cote maxime, au mai ramas 12 de zile pana la nunta surpriza unde cei mai votati pot castiga 200.000 lei, este oficial, sfarsitul acestui sezon se incheie pe 4 Martie 2017, nu pierdeti asadar de la ora 11:15 dar si de la ora 14:00 o emisiune foarte intensa.

Asadar in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu de astazi, continuam sa urmarim materiale interesante, ieri am fost martori unor conflicte incredibile intre Petru si Madalin, se pare ca luptele pentru suprematie vor continua si in aceasta dupa-amiaza, concurentii nu au incetat sa faca noi materiale, sambata, in gala am mai avut parte de o eliminare, Petrut a parasit competitia in urma votului fulger. A fost o gala interesanta cu foarte multe strategii puse la cale. Tot sambata pare ca Ali si Georgiana sunt dispusi sa-si mai dea o sansa, se pare ca Georgiana a avut un moment de slabiciune si a fost nevoita sa paraseasca platoul, insa Ali a fost alaturi de ea, cine stie, este posibil ca astazi sa asistam la vesti noi. Sa nu uitam ca atat cei veniti cat si cei vechi au sansa de a castiga 200.000 lei daca vor face nunta pana pe 4 Martie 2017. Va fi o dimineata si o dupa-amiaza interesanta, nu pierdeti asadar momente extrem de interesante.

Si tot de la ora 14:00 vedem cum se mai inteleg unele cupluri, au avut loc cateva intamplari destul de interesante aflam si noi mai multe de la ora 11:15 dar si in cea de-a 2 a parte de la ora 14:00. Asadar nu pierdeti editia de Marti, 21 Februarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00, vom avea parte de o saptamana foarte tumultoasa, ne apropiem cu pasi rapizi de sfarsitul acestui sezon.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata