Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 21 Octombrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 21 Octombrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Cat de mult ne poate surprinde aceasta emisiune in fiecare zi, dupa scandalul cu cei trei baieti ce au catalogat unele fete nu prea frumos, astazi continuam sa discutam despre cel mai controversat cuplu.

Cum spuneam vorbim despre cel mai controversat cuplu, este vorba despre primul cuplu format din casa Mireasa pentru fiul meu, Iulia si Ciprian s-au despartit de curand, initiativa a venit din partea amandurora dupa ce au ajuns la concluzia ca acestia se cearta prea des, iar acum, marea batalie se da pe cine a gresit mai mult. Dar ce sa vezi, dupa despartire, Iulia s-a apropiat de Andrei iar in emisiunea de ieri nici Andrei si nici Iulia nu au negat o posibila relatie, cine este de vina in acest triunghi amoros ? Discutiile pe margia acestui subiect vor continua si in emisiunea de astazi.

Si tot de la ora 14:00 vedem cum au continuat aceste discutii ce nu le fac onoare baietilor si care au mai fost reactiile fetelor dupa emisiunea din direct. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 21 Octombrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata