Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 21 Septembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 21 Septembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Inceputul de saptamana aduce subiecte incredibile la Mireasa pentru fiul meu, foarte multe evenimente au avut loc pe parcursul a catorva zile, mai exact de sambata, cand am avut parte de o gala senzationala.

Ieri am avut parte de o emisiune foarte tensionata, din nou a s-a discutat despre viata lui Valentin si a fostei iubite care-i poarta si un copil. Fratele acesteia a intrat in legatura directa cu acuzatii incredibile, tensiunile au atins cote maxime. Mai mult Valentin si Ileana au fost la un pas de cearta, cand toti credeam ca acestia vor forma un cuplu, ieri am vazut o raceala intre cei doi, astazi insa, vom discuta despre ce se intampla cu prietenia lor.

Deasmenea, tot de la ora 14:00 , Cristian a comis-o din nou, acesta a spart peretele cu mana, vedem si noi materialul, emisiunea de ieri a fost acaparata de un subiect sensibil insa astazi speram sa trecem mai departe cu cele mai recente intamplari, cum au fost primite noile concurente si care din baieti se simte deja atras de una din fete vedem si noi in editia de astazi. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 21 Septembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata