Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 22 Februarie 2017 HD – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, ziua si tensiunea, cam asta ar fi definitia acestor zile, strategiile nominalizarilor au ajuns sa fie la ordinea zilei, se fac noi tabere iar rivalitatea atinge cote maxime, au mai ramas 11 de zile pana la nunta surpriza unde cei mai votati pot castiga 200.000 lei, este oficial, sfarsitul acestui sezon se incheie pe 4 Martie 2017, nu pierdeti asadar de la ora 11:15 dar si de la ora 14:00 o emisiune foarte intensa.

Asadar in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu de astazi, continuam sa urmarim materiale interesante, ieri am asistat cu totii la o emisiune extrem de tensionata, se pare ca Radu si-a pus toata casa in cap dupa ce si-a iesit din fire si a izbit cam tot ce a zarit, faptul ca cei din staff nu i-au adus tigarile la timp l-au facut pe Radu sa-si iasa din fire, gestul lui nu a trecut cu vedere nici in ochii concurentilor dar nici in ochii celor care au putere de decizie, asadar comisia de decizie l-a sanctionat cu o pedeapsa nu foarte dura, acesta va trebui sa le pregateasca atat baietilor cat si fetele micul dejun. Astazi vom asista cu totii la alte materiale si mai controversate. Sa nu uitam ca atat cei veniti cat si cei vechi au sansa de a castiga 200.000 lei daca vor face nunta pana pe 4 Martie 2017. Va fi o dimineata si o dupa-amiaza interesanta, nu pierdeti asadar momente extrem de interesante.

Si tot de la ora 14:00 vedem cum se mai inteleg unele cupluri, au avut loc cateva intamplari destul de interesante aflam si noi mai multe de la ora 11:15 dar si in cea de-a 2 a parte de la ora 14:00. Asadar nu pierdeti editia de Miercuri, 22 Februarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00, vom avea parte de o saptamana foarte tumultoasa, ne apropiem cu pasi rapizi de sfarsitul acestui sezon.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata