Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 23 Septembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 23 Septembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Iata-ne intr-o noua editie a emisiunii, ne mai desparte doar o zi de o gala senzationala, dar pana atunci si astazi ne asteapta subiecte interesante.

In emisiunea de ieri, mama lui Andrei a intrat din nou in legatura direct, iar fiul ei a incercat sa o convinga sa aiba incredere in el si sa-i mai dea o sansa Anei-Maria, dar tot ieri a intrat si sora Anei-Maria si a sfatuit-o sa nu se grabeasca deoarece vor mai intra si alti baieti, povestea a luat o intoarcere la 180 de grade, vom continua sa discutam si astazi despre acesta poveste de dragoste ce pare imposibila.

Deasmenea, tot de la ora 14:00 , vom dezbate si o afirmatie facuta de Andrei, acesta s-a adresat sustinatorilor destul de dur, sa nu o mai influenteze pe mama lui, doar ca modul in care a transmis mesajul a fost oarecum deranjat, discutam mai multe despre acesta afirmatie de la ora 14:00. Vom dezbate si alte subiecte interesante petrecute pe acest final de saptamana in editia de astazi. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 23 Septembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata