Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 24 Ianuarie 2017 HD – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 24 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta noua saptamana alaturi de concurentii nostri preferati, va reamintesc ca sambata, in gala saptamanii, Ciprian este cel care a parasit competitia, iar astazi vom continua sa dezbatem probleme bugetului din casa concurentilor.

Asadar in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu de astazi, vom dezbate cele mai proaspete subiecte, ieri au fost discutii interminabile despre cheltuirea bugetului, aflam si noi in editiile de astazi daca s-a gasit vreo rezolvare si ce are de spus Andrei, desi este cel acuzat, Andrei nu prea a vorbit in emisiunea de ieri. Si tot astazi o sa continuam sa vorbim despre povestia absolut impresionanta de viata a lui Vali, noul concurent. Sambata, mama concurentului a facut niste declaratii halucinante, vom continua sa aflam mai multe detalii despre trista poveste chiar astazi. Va fi o dimineata si o dupa-amiaza interesanta, nu pierdeti asadar.

Si tot de la ora 14:00 vedem cum se mai inteleg unele cupluri, au avut loc cateva intamplari destul de interesante aflam si noi mai multe de la ora 11:15 dar si in cea de-a 2 a parte de la ora 14:00. Asadar nu pierdeti editia de Marti, 24 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata