Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 24 Octombrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 24 Octombrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Cat de mult ne poate surprinde aceasta emisiune in fiecare zi, dupa scandalul cu cei trei baieti ce au catalogat unele fete nu prea frumos, astazi continuam sa discutam despre cel mai controversat cuplu.

Cum spuneam vorbim despre cel mai controversat cuplu, este vorba despre primul cuplu format din casa Mireasa pentru fiul meu, Iulia si Ciprian s-au despartit de curand, iar decizia Iuliei de a forma un cuplu cu Andrei i-a socat pe toti. Cum au dezbatut concurentii acest subiect, ce evenimente au mai avut loc in weekend in casa, cum au petrecut fetele ziua de rasfat castigata in gala de sambata, dar si ce vor avea Ileana si Aurelian de spus dupa parasirea competitiei, vom afla in editiile de astazi.

Si tot de la ora 14:00 vedem cum au continuat aceste discutii ce nu le fac onoare baietilor si care au mai fost reactiile fetelor dupa emisiunea din direct. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 24 Octombrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata