Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 25 Octombrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 25 Octombrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Cat de mult ne poate surprinde aceasta emisiune in fiecare zi, astazi vom fi martori unui eveniment surprinzator atat pentru concurenti cat si pentru telespectatori.

Se pare ca mai multi concurenti au sarit aseara gardul, este vorba despre Adelina, Ana-Maria, Iulia si Andrei. Acestia se pare ca s-au decis sa faca acest gest dupa discutia avuta in emisiunea de ieri, cand Andrei si Ana-Maria au fost suspectati de catre concurenti ca ar fi incalcat regula 25. Vom afla motivele lor chiar de la ei, dar si ce se va intampla cu acestia, daca vor fi descalificati sau nu, vom urmari in editia de astazi. Deasemenea, vom afla si alte discutii codificate intre fete, ce au de ascuns vom urmari in materialele de azi.

Si tot de la ora 14:00 vedem cum au continuat discutiile aprige care s-au intensificat in emisiunea de ieri. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 25 Octombrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata