Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 26 Ianuarie 2017 HD – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 26 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana alaturi de concurentii nostri preferati, ieri am avut parte de o editie interesanta, insa astazi va fi si mai interesanta in urma subiectelor ce se anunta.

Asadar in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu de astazi, vom discuta despre comportamentul Andradei din ultimul timp, Valentin sustina ca si-a schimbat comportamentul, insa cei mai multi se intreaba daca nu cumva din cauza faptului ca nu a mai fost pe locul 1, vom dezbate reactiile concurentei dar si materialele aparute si aflam si parerea ei. Tot astazi vom fi martori unor amenintari venite din parte lui Valentin, la adresa cui sunt aceste amenintari vedem si noi tot in aceasta emisiunea, subiecte interesante se anunta si astazi. Va fi o dimineata si o dupa-amiaza interesanta, nu pierdeti asadar.

Si tot de la ora 14:00 vedem cum se mai inteleg unele cupluri, au avut loc cateva intamplari destul de interesante aflam si noi mai multe de la ora 11:15 dar si in cea de-a 2 a parte de la ora 14:00. Asadar nu pierdeti editia de Joi, 26 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata