Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 26 Septembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 26 Septembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Se anunta o noua saptamana plina de subiecte senzationale, a fost o gala si o duminica senzationala iar subiecte vor fi din plin, asadar incepem saptamana cu materiale de ultima ora, foarte multe evenimente surprinzatoare au avut loc in casa Mireasa pentru fiul meu

Saptamana trecuta in Gala, Cristian si Carmen au fost propusi spre eliminare, acestia pot fi votati intreaga saptamana daca sa plece sau nu, vedem si noi care este dorinta lor, sambata Carmen s-a aratat extrem de suparata si a declarat ca isi doreste din tot sufletul sa paraseasca competitia deoarece nu se astepta sa fie nominalizata. Ce discutii au avut loc dupa terminarea finalei de sambata aflam si noi de la ora 14:00.

Deasmenea, tot de la ora 14:00 , vede, cateva imagini de la cea mai tare petrecere de pana acum, duminica concurentii au avut parte de o mega petrecere iar distractia a fost pe cinste, dar si aici s-au intamplat o multime de lucruri surprinzatoare. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 26 Septembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata