Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 27 Ianuarie 2017 HD – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 27 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana alaturi de concurentii nostri preferati, ieri am avut parte de o editie interesanta, insa astazi va fi si mai interesanta in urma subiectelor si certurilor din casa.

Asadar in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu de astazi, vom discuta despre subiectele ce au stat la baza emisiunii de ieri, rivalitatea dintre Andrei si Madalin a continuat inca de sambata, ce au de impartit cei doi concurenti aflam si noi astazi. Tot ieri au aparut detalii controversate despre relatia tatalui lui Valentin cu nepoata sa, se pare ca au aparut niste probleme destul de grave, vor continua subiectele si pe marginea acestei teme. Tot astazi vom fi martori unor amenintari venite din parte lui Valentin, la adresa cui sunt aceste amenintari vedem si noi tot in aceasta emisiunea, subiecte interesante se anunta si astazi. Va fi o dimineata si o dupa-amiaza interesanta, nu pierdeti asadar.

Si tot de la ora 14:00 vedem cum se mai inteleg unele cupluri, au avut loc cateva intamplari destul de interesante aflam si noi mai multe de la ora 11:15 dar si in cea de-a 2 a parte de la ora 14:00. Asadar nu pierdeti editia de Vineri, 27 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00, ne mai desparte o singura zi de o noua gala foarte asteptata.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata