Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 28 Noiembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6<

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 28 Noiembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Incepem o noua saptamana iar de astazi incepe cu adevarat competitia Mireasa pentru fiul meu, saptamana trecuta casa Mireasa pentru fiul meu a fost demolata la propriu atat de concurenti cat si de un buldozer.

Asadar in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu de astazi, subiectele vor fi ample noi si noi discutii apar zilnic si se pare ca nu va inceta nici aici rivalitatea ce inca persista chiar si in noua casa. Astazi ramane sa vedem cum au reactionat concurentii cand au intrat in noua casa, o casa impunatoare si foarte primitoare, de acum aici se vor duce toate razboaiele si tot aici se vor infiripa noi povesti de dragoste, va fi o editie mult asteptata de foarte multa lume, va sfatuim sa nu pierdeti prima editie din aceasta saptamana deoarece vom da startul unui noi inceput.

Si tot de la ora 14:00 vedem care mai este situatia atat in casa fetelor cat si in casa baietilor, au avut loc cateva intamplari destul de interesante aflam si noi mai multe de la ora 11:15 dar si in cea de-a 2 a parte de la ora 14:00. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 28 Noiembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata