Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 28 Octombrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 28 Octombrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Cat de mult ne poate surprinde aceasta emisiune in fiecare zi, astazi vom fi martori unor discutii surprinzatoare atat pentru concurenti cat si pentru telespectatori, evenimentele din ultimul timp ne-au lasat gura casca.

In editia de astazi vom afla parerile concurentilor legat de reintoarcerea celor patru concurenti: Iulia, Andrei, Adelina si Ana-Maria dupa ce luni seara au hotarat sa paraseasca competitia si sa sara gardul, aflam care vor fi consecintele ce le vor suporta daca vor hotara sa ramana in competitie, care dintre concurenti le-au demonstrat ca nu le-au fost prieteni dupa ce acestia au sarit gardul, se pare ca Edith si Ali au fost aspru criticati de cei patru, si nu numai. Edith se pare ca a fost inlaturata si criticata aproape de toate fetele din casa, care dintre prietenele de acasa ii va veni astazi in ajutor cu un sfat, vom afla in editia de azi.

Si tot de la ora 14:00 vedem cum au continuat discutiile aprige care s-au intensificat in emisiunea de ieri. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 28 Octombrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata