Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 28 Septembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 28 Septembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Incepem si astazi emisiune cu subiecte care mai de care mai importante, vedem ce a facut-o pe Carmen de a-si schimba decizia in ce o priveste eliminarea, daca sambata isi dorea sa paraseasca competitia datorita voturilor neasteptate, ieri aceasta s-a razgandit, aflam si noi motivul ce sta in spatele acestei decizii.

Mai departe vorbim despre cea mai recenta problema din casa si anume despre Cristian, deja s-au facut doua tabere in ceea ce-l priveste, unii il apara iar unii il ataca, Petru si Radu au intervenit ieri in favoarea lui spunand ca acesta reactioneaza doar in momentul cand este atacat si o face pe buna dreptate, ei bine, astazi vedem si noi ce intamplari au mai avut loc pe marginea acestui subiect.

Deasmenea, tot de la ora 14:00 , continuam sa aflam noutati, un nou cuplu s-a format in casa Mireasa pentru fiul meu, este vorba despre Lorena si Cosmin, vedem si noi cum s-au cunoscut si momentul cu primul lor sarut. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 28 Septembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata