Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 29 Septembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 29 Septembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam sa dezbatem cele mai importante subiecte din casa, ieri Ana-Maria a avut nevoie de ingrijire medicala, asadar un echipaj de la ambulanta s-a deplasat in casa Mireasa pentru fiul meu iar astazi vedem si noi ce se intampla cu Ana-Maria.

Tot astazi vom asista la imagini senzationale deoarece ieri a fost ziua de nastere a Andradei iar aseara concurentii au incins o petrecere pe cinste. Cum s-au distrat si ce intamplari au putut fi surprinse de acolo ramane sa aflam in cadrul emisiunii de astazi. Deasemenea vedem ce se intampla intre Lorena si Cosmin, nici nu am apucat sa vedem cum s-a format acest cuplu ca ieri s-au si despartit, vedem si noi intreaga poveste in emisiunea de astazi.

Deasmenea, tot de la ora 14:00 , continuam razboiul administrativ, s-a depasit bugetul iar reactiile concurentilor nu sunt de omis, ce s-a intamplat recent in casa aflam de la ora 14:00. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 29 Septembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata