Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 30 Ianuarie 2017 HD – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 30 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Si iata ca incepem o noua saptamana iar subiectele se anunta a fi foarte intense, s-au intamplat atat de multe in ultimele zile incat nu o sa stim de unde sa incepem, vor veni foarte multe vesti si din afara competitiei cu fostii concurenti, nu pierdeti asadar de la ora 11:15 dar si de la ora 14:00.

Asadar in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu de astazi, vom discuta despre subiectele ce au stat la baza emisiunii de saptamana trecuta, a fost o despartire ce s-a lasat cu lacrimi in gala ce tocmai a trecut, mirii saptamanii au parasit competitia, este vorba despre Andreea si Radu care au ales sa plece din casa Mireasa pentru fiul meu chiar daca acestia se situau pe primele locuri. Tot saptamana trecuta, s-a mai lasat cu o eliminare, Marius a fost cel mai putin vota prin urmare a si parasit competitia. Va fi o dimineata si o dupa-amiaza interesanta, nu pierdeti asadar momente extrem de interesante.

Si tot de la ora 14:00 vedem cum se mai inteleg unele cupluri, au avut loc cateva intamplari destul de interesante aflam si noi mai multe de la ora 11:15 dar si in cea de-a 2 a parte de la ora 14:00. Asadar nu pierdeti editia de Luni, 30 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00, ne mai desparte o singura zi de o noua gala foarte asteptata.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata