Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 30 Septembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 30 Septembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam sa dezbatem cele mai importante subiecte din casa, suntem in ultima zi din aceasta luna asadar emisiunea va incepe cu o retrospectiva a intregii saptamani pentru a ne aminti cele mai interesante intamplari atat din casa fetelor cat si din casa baietilor.

Cel mai recent scandal din casa Mireasa pentru fiul meu trage dupa sine acuzatii grave, Ciprian duce o lupta grea de convingere dupa disputele de ieri pe baza geloziei. Iulia a fost surprinsa in bratele lui Petru, acesta neaga ca ar avea alte intentii si ca a fost un simplu dans, in ciuda explicatiilor, Ciprian a vazut mai mult si nu este sub nici o forma de acord cu acest comportament oferit de iubita lui, discutii pe marginea acestui subiect vor continua in emisiunea de la ora 14:00.

Deasmenea, tot de la ora 14:00 , continuam razboiul administrativ, s-a depasit bugetul iar reactiile concurentilor nu sunt de omis, ce s-a intamplat recent in casa aflam de la ora 14:00. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 30 Septembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata