Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 31 Octombrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 31 Octombrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne aflam in ultima zi din aceasta luna dar si in prima zi a acestei saptaman, asadar incepem o noua saptamana de intamplari si debateri noi.

Dupa cum stiti, emisiunile zilnice incep cu doi concurenti in plus, sambata, in gala saptamanii, doi fosti concurenti au pasit pragul casei, este vorba despre Danut si Cristi. Asadar astazi aflam cu ce ganduri au revenit in competitie si care este strategia lor in acest sezon. Daca a venit Cristi pentru a o recuceri pe Andrada ramane sa aflam. Imediat dupa Gala, cei doi concurenti s-au bucurat de o mega petrecere in casa fetelor, ceva mai tarziu s-au alaturat si restul baietilor, dar astazi vedem ce s-a intamplat pana la acest moment si cum s-au acomodat in preajma fetelor.

Si tot de la ora 14:00 vedem ce se intampla intre Iulia si Andrei, cei doi formeaza un cuplu chiar daca ambii au mai trecut si prin alte relatii in aceasta casa. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 31 Octombrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata